Na kontaktoni

Na kontaktoni

Adresa:

Rr. “Shyqyri BĂ«rxolli”, Pallati Aurora,

Tiranë

Orari

HËNË-PREMTE 

09:00 – 17:00

Transparenca

PĂ«r tĂ« ruajtur mjedisin e transparencĂ«s nĂ« kompaninĂ« tonĂ«, ne kemi krijuar “LinjĂ«n e NdihmĂ«s sĂ« TransparencĂ«s”. Jeni tĂ« inkurajuar tĂ« na kontaktoni me email nĂ« transparency@competitiveskills.org sa herĂ« qĂ« dĂ«shironi tĂ« adresoni ndonjĂ« situatĂ« qĂ« konsideroni se nuk arrin nivelin e transparencĂ«s dhe sigurisĂ« qĂ« kĂ«rkon organizata jonĂ«.

Vende të Lira Pune

Nëse dëshironi të konsideroheni për një pozicion në QAK, mund të kontrolloni rregullisht për hapjen e pozicioneve të reja, ose të na dërgoni CV-në tuaj dhe një profil të shkurtër në info@competitiveskills.org

Ju urojmë suksese!

Praktika Pune

CCS pranon aplikime për praktika pune.
PĂ«r t’u pranuar si praktikant duhet tĂ« jeni pjesĂ« e njĂ«
programi universitar apo instituti kërkimor.
Aplikimi juaj duhet të përmbajë:
  • CV tĂ« pĂ«rshtatshme
  • LetĂ«r ku shprehni interesat dhe objektivat tuaj specifikĂ« dhe kohĂ«zgjatjen e angazhimit tuaj me ne
  • NjĂ« propozim tĂ« shkurtĂ«r kĂ«rkimor qĂ« pĂ«rshkruan aktivitetet specifike tĂ« synuara gjatĂ« praktikĂ«s, dhe
  • NjĂ« letĂ«r mbĂ«shtetĂ«se, ose dokumentacion qĂ« tregon lidhjen midis aplikimit tuaj dhe programit pĂ«rkatĂ«s tĂ« studimit apo kĂ«rkimit, nga universiteti apo institucioni juaj.
Parapëlqehet që praktika e punës të zgjasë 3-12 muaj, por mbetemi të hapur për të vlerësuar sugjerime të tjera. Pagesa për kohëzgjatjen e praktikës nuk është e garantuar dhe financimi i aktiviteteve kërkimore është subjekt i negociatave që kanë të bëjnë me interesa reciproke.
PĂ«rpara se tĂ« aplikoni, ne ju inkurajojmĂ« tĂ« konsultoni faqen web tĂ« QAK dhe aktivitetet tona pĂ«r t’u njohur me punĂ«n tonĂ«.
Ju lutem drejtoni pyetjet tuaja, apo dĂ«rgoni aplikimin, me subjektin ‘Aplikim pĂ«r
PraktikĂ« Pune’, nĂ« adresĂ«n
 info@competitiveskills.org.
Ne vlerĂ«sojmĂ« çdo aplikim dhe mundohemi t’ju pĂ«rgjigjemi sa mĂ« parĂ«.