”Zbatimi i protokollit COVID-19” GIZ, SRD

Nёntor 2020 – Janar 2021, po zhvillohen trajnimet “Zbatimi i protokollit COVID-19 nё higjienën dhe sigurinë ushqimore në bujtina, hotele, ferma dhe agroturizёm”, financuar nga Bashkёpunimi Gjerman pёr Zhvillim GIZ, Programi pёr Zhvillimin e Qëndrueshёm Rural, SRD.Brenda kёsaj periudhe, janё trajnuar dhe mbështetur rreth 60 biznese nё fokus tё projektit nё qarkun Shkodër, Dibёr, nё […]