Po zhvillohen trajnimet “Zbatimi i protokollit COVID-19 nё higjienën dhe sigurinë ushqimore në bujtina, hotele, ferma dhe agroturizёm, financuar nga Bashkёpunimi Gjerman pёr Zhvillim GIZ, Programi pёr Zhvillimin e Qendrueshёm Rural, SRD
Kёto trajnime kane filluar me bizneset nё qarkun Shkoder, Dibёr me bizneset ne rajonin Durres dhe Tirane dhe do te vijojne me qarkun Vlorё si dhe bizneset ne rajonet e tjera te vendit. Nё total janё trajnuar 60 biznese dhe 180 pjesёmarrёs.
Kjo mbёshtetje qё po realizohet nga Center for Competitive Skills – CCS nё bashkёpunim me Institutin e Shёndetit Publik, synon garantimin e sigurisё sё klientit dhe certifikimin e bizneseve si tё sigurt nё lidhje me zbatimin e protokollit COVID-19.