Video e animuar e krijuar nё kuadër të projektit “Zbatimi i protokollit COVID-19 nё higjienën dhe sigurinë ushqimore në bujtina, hotele, ferma dhe agroturizёm”, financuar nga Bashkёpunimi Gjerman pёr Zhvillim GIZ, Programi pёr Zhvillimin e Qëndrueshёm Rural, Sustainable Rural Development. Mbështetja e bizneseve me moton “Biznese të sigurta, Klientë të lumtur”.

Manual për menaxhimin e situatave epidemiologjike në strukturat akomoduese. Viruset respiratore